oog voor schoonmaak

Favorclean Europe B.V.

Schoonmaak & reiniging.

Z

kwaliteit

Z

voordelig

Z

Betrouwbaar

Favorclean Schoonmaak Vlaardingen voor professionele Schoonmaakdiensten

Uw kantoorgebouw of bedrijfsruimte is het visitekaartje bij uitstek van uw onderneming en daar bent u ongetwijfeld terecht trots op. Favorclean Schoonmaak Vlaardingen zorgt ervoor dat uw ruimtes steeds onberispelijk proper, hygiënisch en goed onderhouden zijn. Een team van professionele schoonmakers met jarenlange ervaring en een goede opleiding staat garant voor een perfecte service met een hoge graad van flexibiliteit.

Wij leveren schoonmaakdiensten vanuit Vlaardingen over geheel Nederland  in alle werkvelden. Elk werkveld kent zijn eigen aanpak.

Zo is bijvoorbeeld bij het schoonmaken van een bedrijfskantoor anders dan het reinigen van een sportschool.

Favorclean is the name
Professional cleaning is our game

Schoonmaak in coronatijd!

We worden steeds bewuster van hygiëne.
Goede hygiëne- en schoonmaakdiensten zijn een essentieel onderdeel voor ons.
Altijd een specialist in de buurt
Effectieve en snelle schoonmaak

Favorclean Schoonmaak kan U helpen om besmettingsrisico’s te beperken.

Geef het coronavirus geen kans en ga aan de slag met uw schoonmaakplan:

  • Verhogen frequentie
  • Extra schoonmaak
  • Preventiemiddelen
  • Dieptereiniging
  • Corona -en desinfectie schoonmaak.

Samen gaan wij de strijd aan tegen corona.

Wij helpen U graag!

Voor ieder schoonmaak project
kwaliteit & concurrerende prijzen!  

Wij werken in geheel Nederland

industriele
reiniging

Hotel
Schoonmaak

Kantoor schoonmaak

Onderwijs schoonmaak

Specialistische reiniging

Goede duidelijke communicatie

Schoonmaak staat in voor zowel de dagelijkse als de periodieke schoonmaaktaken binnen kantoor- en bedrijfsomgevingen in geheel Nederland.

Bij de opstart van ieder project wordt vanuit ons kantoor een verantwoordelijke aangesteld die samen met u een analyse maakt van de werkzaamheden . Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met welke taken moeten uitgevoerd worden, maar ook met het tijdstip waarop dit dient te gebeuren. Dit laatste uiteraard met het oog op het veroorzaken van zo min mogelijk hinder op de werkzaamheden binnen het bedrijf.

Uw contactpersoon is ook de vaste persoon die u steeds kunt bereiken in geval van veranderingen of aanpassingen van de geplande taken.
Dagelijkse taken kunnen bijvoorbeeld zijn het schoonmaken van sanitaire ruimtes, het legen van vuilbakken, de schoonmaak van refters en kantines en het proper maken van bureaus. Onder periodieke taken kan dan het stofzuigen van traplopers, het boenen van vloeren en het schoonmaken van technische ruimtes vallen bijvoorbeeld.

Een goed ‘Oog” voor schoonmaken en reinigen

Wij hebben oog’: wat betreft schoonmaken en reinigen . Schoonmaken is een vak en wij verstaan dat. Hygiëne is het fundament waarop een gezonde en bevorderlijke werksfeer rust.

Aangezien elk werkveld een eigen aanpak vereist, zal met u worden besproken welke aanpak er wordt gebruikt, op het gebied van de reiniging. Door onze concurrerende prijzen betaalt u niet teveel, maar profiteert u wel van een gespecialiseerde reiniging.

U kunt uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen u dan een adviesgesprek op maat aanbieden. Het zal direct voor u duidelijk worden welke werkzaamheden nodig zijn om te voldoen, aan de eisen voor onderhoud en reiniging.